Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Каква е цената за смяна на масло на автоматична скоростна кутия?

Каква е цената за смяна на масло на автоматична скоростна кутия?

Съдържание

Във времена, когато поддръжката на автомобилите става все по-сложна и скъпа, от съществено значение да знаем какво да очакваме от този процес. Цената за смяна на масло на автоматична скоростна кутия обикновено възлиза на над 100 лв, като се формира от няколко фактора.

Ето подробен поглед върху най-често задаваните въпроси и реалните крайни суми за смяна на масло на автоматична скоростна кутия.

Смяна на масло на автоматична скоростна кутия

Отговори на най-често задаваните въпроси

Ето някои от най-често задаваните въпроси и отговори относно смяната на масло на автоматична скоростна кутия:

  1. Колко струва смяната на масло на автоматична скоростна кутия?

Цената за подмяна на масло на такъв тип скоростна кутия варира в зависимост от марката и модела на автомобила, както и от вида на използваната течност. В повечето автосервизи тя започва от 100 лв за труд и може да достигне до 300-400 лв за пълна смяна с висококачествено синтетично масло.

  1. Колко време отнема?

Пълната подмяна обикновено отнема до 1 час. Това включва както подмяната на маслото, така и тази на филтъра, ако е необходимо. В автосервиз OnDrive е 30-45 минути

  1. Кога се сменя маслото на автоматична скоростна кутия?

Препоръчително е да се сменя на всеки 50 000 до 100 000 км, в зависимост от препоръките на производителя на автомобила. Времевият диапазон зависи още от условията на шофиране и интензивността на употреба на автомобила.

  1. Трудно ли се сменя маслото на автоматична скоростна кутия?

Смяната на масло на кола-автоматик не е сложен процес, но изисква специализирани инструменти и знания. Затова е най-добре да се извършва в професионален автосервиз, където специалистите разполагат с необходимата техника и опит.

  1. Каква е цената за смяна на филтър на автоматична скоростна кутия?

Смяната на филтър на автоматична скоростна кутия обикновено е част от пълната услуга. В този случай, цената на услугата в нашия сервиз не се променя, доплаща се само за допълнителния консуматив. А цената за подмяна само на филтър на автоматична трансмисия започва от 150 лв.

Тези отговори дават по-добра представа за това как се определя цената за смяна на масло на този тип скоростна кутия и на каква стойност ориентировъчно е възможно да възлезе.

Важность замены масла в коробке передач

Реални цени и съвети за оптимална поддръжка

Представяме ви някои точни цифри относно цените за подмяна на масло на автоматична скоростна кутия в автосервиз OnDrive, които ще ви помогнат да направите информиран избор.

В OnDrive може да очаквате следните цени:

Смяната на масло на автоматична скоростна кутия започва от 100 лв за труд, като достига до обща цена 300-400 лв.

Те включват цена за труд и използваните материали. Важно е да се отбележи, че точната крайна сума зависи от марката и модела на автомобила, от типа на течността, която ще се използва, както и от това дали се изисква частична смяна или пълна.

Важността от смяна на маслото на скоростната кутия

Редовната поддръжка и използването на качествени материали може значително да удължат живота на вашата автоматична трансмисия и да ви спестят много пари от ремонти.

Ако сте от Варна, посетете нашия автосервиз OnDrive за професионална, качествена и бърза смяна на масло на автоматична скоростна кутия. Заложете на опита и професионализма на нашите специалисти и осигурете дълготрайна работа на вашия автомобил.

Запази час сега


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

image