Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на биалетка във Варна

Цена за труд от

40 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на биалетка във Варна

Биалетката, известна още като вертикална стабилизираща щанга, допринася значително за стабилността и комфорта при шофиране.

Каква е ролята на биалетката в окачването?

Биалетката е отговорна за намаляване на накланянето на автомобила по време на завиване, което е особено важно в условия на интензивно шофиране или на неравни пътища. Тя играе ключова роля в:

  • абсорбиране на вибрации – помага за намаляване на вибрациите от шосето, които иначе биха се усещали в кабината на автомобила;

  • намаляване на шума – играе важна роля в намаляването на шума, който може да се появи поради взаимодействието между окачването и дорожната настилка;

  • подобряване на стабилността – стабилизиращата функция на биалетката осигурява по-добро управление и стабилност на автомобила, като по този начин допринася за безопасността по време на движение.

Важно е редовно да се проверява и подменя този компонент, за да се избегнат възможни неудобства и рискове по време на шофиране.

Признаци и нужда от смяна на биалетка

Неизбежното износване на биалетката може да доведе до неприятни шумове и скърцане, което сигнализира за нужда от нейната смяна. Различните шарнири и връзки може да се разхлабят или повредят, което повлиява на цялостната функционалност на окачването. Кои са симптомите, по който да разберете, че е време за смяна?

  • неприятни звуци – тропане, чукане или скърцане са чести признаци, че биалетката е в лошо състояние;

  • усещане за нестабилност – ако автомобилът започне да се чувства по-малко стабилен, особено при маневриране и завиване, това също може да е индикатор за необходимост от смяна на биалетка.

Ако забелязвате някой от описаните индикации, това са недвусмислени сигнали за износване на биалетката. Не пренебрегвайте тези предупреждения, тъй като може да доведат до сериозни повреди в системата на окачването, които от своя страна увеличават риска от пътнотранспортни произшествия.

Защо да запазите час за смяна на биалетка в OnDrive?

В автосервиз OnDrive предлагаме професионална смяна на биалетка. Използваме само висококачествени части и следваме строги процедури за монтаж, с което гарантираме, че вашето превозно средство ще функционира както трябва.

Нашият екип от опитни механици се грижи всяка смяна да се извършва с най-голяма точност и внимание към детайла. Предлагаме прозрачни и достъпни цени за всички наши услуги, като се стремим да предоставим най-доброто обслужване на нашите клиенти. Всички ремонти и замени на части в автосервиз OnDrive се съпровождат с гаранция, която дава допълнителна сигурност на нашите клиенти.

Нашите специалисти са на разположение да диагностицират и отстранят всякакви проблеми свързани с вашата кола. Запазете час на телефон +359 87 541 96 50, онлайн или на адрес Варна, бул. Хр. Смирненски 29, за да си осигурете спокойствие на пътя.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23