Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на масла и филтри във Варна

Цена за труд от

50 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на масла и филтри във Варна

За да работи оптимално един автомобил има нужда от редовна поддръжка. Една от най-важните процедури е подмяната на маслото и филтрите. Тя гарантира не само доброто състояние на двигателя, но и това на превозното средство, като същевременно намалява разходите за гориво.

Защо да изберете нашата комбинирана услуга за смяна на масло и филтри?

Смяна на масла и филтри във Варна до 30 минути - Изображение 1

Комбинирания пакет, който предлагаме в OnDrive, осигурява всички нужди на автомобила. Екипът ни от професионалисти, запознат много добре с техническата част на тази специфична сфера, гарантира перфектното обслужване. Разполагаме с всички необходими консумативи на склад, поради което не се налага да чакате някоя част да пристигне от доставчик. Освен това, при избор на нашия сервиз получавате бонус безплатна диагностика на окачването на превозното средство.

Смяна на масло и филтри до 30 минути

Нашите специалисти са обучени да извършват тази дейност бързо и ефективно само в рамките на двадесет минути, което ви спестява не само време, но и неудобството, причинено от ограниченията без личен автомобил.

Преимущества на качествената смяна на масло и филтри

Качествената подмяна гарантира, че двигателят на вашето превозно средство ще работи безпроблемно и ще има дълъг живот.

Смяна на масла и филтри във Варна до 30 минути - Изображение 2

Какво включва нашата услуга?

Нашият екип е обучен да предоставя високо качество, като използва най-добрите продукти и технологии на пазара.

Стъпки при извършване на услугата

Специалистите ни първо проверяват нивото на маслото и след това с ново. Предоставяме и опции за смяна на горивния филтър, масления, въздушния, филтър купе и други, както на автоматична скоростна кутия, така и на ръчна и в хидравлична система.

Използвани продукти и технологии

Ние използваме само най-качествените продукти от доказани марки на пазара, отговарящи на стандартите на производителите на автомобили, като MOTUL, Mobil Motor Oils, Castrol и др.

Смяна на масла и филтри във Варна до 30 минути - Изображение 3

Цени и пакети

В нашия сервиз предлагаме различни пакети за подмяна на масло и филтри, които са създадени да отговорят на различните нужди и бюджети на клиентите. Цената варира спрямо спецификите на автомобила, но независимо дали търсите базова подмяна, или пълен пакет за обслужване, при нас ще откриете правилното решение за вас.

Как да поръчате комбинирата услуга за смяна на масло и филтри?

Заявката за комбинирана подмяна е лесна и бърза. Просто посетете нашия уебсайт, изберете желаната и следвайте стъпките за онлайн записване. Може да се ползвате също и от опцията за запазване на час на посочения телефон в сайта. Ако имате допълнителни въпроси, ние сме на разположение да ви помогнем.

Смяна на масла и филтри във Варна до 30 минути - Изображение 4

Какво казват клиентите за услугата смяна на масло и филтри?

  • "Откакто посещавам този сервиз, колата ми винаги е в перфектно състояние. Благодаря ви за професионализма!" – Мартин, 37 години

  • "Бързо, качествено и на добра цена. Препоръчвам на всеки!" – Радослав, 42 години

Често задавани въпроси

Защо се сменят двигателното масло и филтъра?

Редовната смяна на моторното масло и филтъра е от решаващо значение за поддържането на двигателя в добро състояние. Свежото масло смазва и охлажда двигателя, намалявайки износването му, а чистият филтър помага за отстраняване на замърсителите, които могат да повредят двигателя.

Колко често трябва да се сменят моторното масло и филтърът?

Интервалът за смяна на маслото е посочен от производителя на автомобила в сервизната книжка, но е важно да се вземат предвид условията на експлоатация на вашия автомобил. Ние препоръчваме смяната на маслото да не се отлага за повече от 10 000 км или една година, тъй като автомобилите прекарват много време в задръствания. Двигателят работи, но пробегът на автомобила не се увеличава, като се износва маслото.

Мога ли да използвам какъвто и да е вид моторно масло за моя автомобил?

Не, важно е да използвате типа масло, препоръчан от производителя на вашия автомобил. Различните двигатели изискват специфични видове масла и вискозитет за оптимална работа и дълготрайност, а от OnDrive знаем кое е най-доброто за вас.

Какво се случва, ако не сменям моторното си масло и филтъра?

Пренебрегването на смяната на моторното масло и филтъра може да доведе до повишено износване на двигателя, прегряване и потенциално тежка повреда на двигателя. То може също така да намали горивната ефективност и цялостната работа на вашия автомобил.

Как мога да разбера дали моторното ми масло се нуждае от смяна?

Потърсете индикатори като лампичката за моторно масло на таблото, спад в производителността, необичайни шумове на двигателя или проверка на нивото и цвета на маслото с помощта на мерителна пръчка. Тъмното, мръсно масло е знак, че трябва да се смени. Освен това, повечето автомобили имат опция за зануляване смяната на маслото в компютъра, така че да ви извести, когато е ред за следваща смяна.

Необходима ли е смяна на масления филтър при всяка смяна на маслото?

Да, силно препоръчително е да сменяте масления филтър при всяка смяна на маслото. Филтърът улавя замърсяванията и отломките от маслото, а запушеният филтър може да ограничи потока на маслото, което води до повишено износване на двигателя и потенциални повреди. Разбира се, най-добре е да смените и другите филтри, за да сте сигурни, че автомобилът ви ще работи оптимално.

Колко струва смяната на масла и филтри в OnDrive Варна?

Цената за труд започва от 30 лв., а стойността на маслото и филтрите зависят от избора, който ще направите. Имаме налични над 70 вида масла от по-ниски до по-високи цени.
Отзиви от нашите клиенти
Николай

20.11.23

Смяната на маслото и филтрите се случи бързо, точно както сервизът във Варна обещава. Вече само там ще облужвам колата си. Благодаря!

Асен

03.01.24

Перфектна работа от OnDrive при смяната на маслото и филтрите във Варна. Колата ми се чувства като нова!

Иван Хр

27.01.24

Скоро посетих сервиза във Варна за смяна на масло и филтри. Бях изключително доволен от услугата. Механикът Дидо беше много внимателен и отзивчив. Обясни ми подробно за различните видове масла и какво е най-подходящо за моя автомобил. Работата беше извършена бързо и ефективно. Освен това, цената беше много разумна. Препоръчвам горещо!

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23