Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Контакти

Предстои ви ремонт на автомобила или е дошло време за смяна на маслото и филтрите? Открийте всичко, което ви е необходимо, като се свържете с нас - от информация за цени до специфични услуги, които предлагаме. Ние сме тук, за да направим вашето преживяване удобно и ефективно.

Къде ще не откриете?

Нашият адрес в гр. Варна е бул. Хр. Смирненски 29. Той е леснодостъпен, а работното време е гъвкаво – от понеделник до събота от 8:00 до 19:00 часа. Посетете ни, за да откриете уникалните ни предложения - бърза работа, персонализирани пакети с услуги, които дават по-големи отстъпки.

Свържете се с нас за всякакви въпроси и обслужване

С нас можете да се свържете лесно и бързо, за да отговорим на всякакви въпроси, свързани с обслужването на клиенти. Независимо дали става въпрос за поддръжка на автомобила, или просто консултация, нашият екип е на разположение, за да ви помогне. Открийте нашите специализирани услуги за бърза смяна на масла и филтри и разберете как да получите безплатна диагностика на окачването на своя автомобил.

Вариантите за контакт с нас

Можете да се свържете с нас, като позвъните на телефон +359 87 531 32 39, или оставите своя телефон онлайн чрез нашата контактна форма, за да се свържем ние с вас с обратно повикване и да отговорим на всичките ви запитвания. Потърсете ни и в социалните мрежи, където може също да ни пишете по всяко време. 

Как да запазите час за сервизно обслужване?

За да запазите час за сервизно обслужване, като използвате нашия онлайн формуляр или ни позвънете на +359 87 531 32 39. Предлагаме бързо и точно информиране за крайната цена на услугата, както и възможност за безплатна диагностика на окачването на автомобила.

Разчитайте на нашата експертиза в сферата на автомобилните услуги. Ние предлагаме различни авто-услуги, като сме специализираме в смяната на маслата и филтрите. Работим директно с големи доставчици, имаме складови наличности и предлагаме конкурентни цени. Насладете се на нашето хубаво кафе в приятния ни офис, докато чакате своя автомобил. Запазете своя час сега се възползвайте от нашите превъзходни услуги!

Свържи се с нас


Благодарим Ви! Вашето съобщение е изпратено успешно, ние ще се свържем с вас скоро!