Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Обслужване на коли

Обслужване на всички марки

Независимо каква марка кола притежавате – Mercedes, Audi, BMW или друга, нашият сервиз може да обслужи професионално всяка една.

Запази час сега


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

image

Доверявайки обслужването на автомобила си на нашия сервиз, може да сте сигурни, че тя е в ръцете на експерти, които разбират от своята работа.

Професионално обслужване на коли с OnDrive

В нашия сервиз предлагаме пълноценни услуги, отговарящи на най-високите стандарти в автомобилната индустрия.

Нашата мисия и ангажимент към качеството

В Ondrive сме посветени на предоставянето на висококачествени услуги. Нашата мисия е да осигурим на всеки клиент най-добрата грижа и обслужване за автомобила.

Екип от опитни специалисти

Механиците и специалистите ни имат много добър технически опит с различни марки автомобили. Те са готови да изпълнят всяка ваша заявка по професионален начин и да ви помогнат с експертен съвет.

Какво включва услугата за обслужване?

Извършваме различни видове техническо обслужване на автомобили, включително леки коли и микробуси.

Смяна на масло

Редовната смяна на масло е от съществено значение за дългия и оптимален живот на автомобила. Използваме само най-добрите продукти, като разполагаме с всички консумативи на склад.

Смяна на филтри

Филтрите играят ключова роля в ефективната работа на двигателя. Ние предлагаме смяна на филтри с предложения единствено от висок клас.

Пакети с по-ниски цени при повече услуги

Предоставяме специални пакети за клиенти, които имат нужда от комбинация от няколко сервизни дейности, с което получават по-голяма отстъпка. А всеки наш клиент получава и бонус – безплатна диагностика на окачването на автомобила.

Вашето автомобилно обслужване е наш приоритет

При нас ще получите оферта за желаните от вас услуги на място или по телефона в рамките на 2-3 минути, а самото извършване на процедурата трае не повече от 20 минути.

Бързо и ефективно обслужване

Знаем, че времето ви е ценно. Затова предлагаме бързо и ефективно обслужване, така че да може да продължите по пътя си възможно най-бързо. А докато чакате, сме ви подготвили уютно място, в компанията на ароматна чаша кафе.

Гаранция за качество и задоволство

В OnDrive гарантираме за качеството на предлаганите от нас дейности, което съответно рефлектира и върху задоволството на всеки наш клиент.

За запазване на час за обслужване на автомобил може да изпратите заявка онлайн през нашия уебсайт или да ни позвъните на посочения телефон на сайта.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!