Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на масло

Запази час сега


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

image

Смяна на масло във Варна до 20 минути - Изображение 1

Смяната на масло е една от основните и най-важни процедури за поддръжка на автомобила.

Защо смяната на масло е ключово за вашия автомобил?

Тя гарантира, че двигателят и другите компоненти работят гладко и ефективно, но също така удължава живота на автомобила и предотвратява възможни скъпи ремонти в бъдеще.

Важността на редовната смяна на масло

То действа като смазка, която предотвратява триенето между различните части в превозното средство. Чрез него се намалява износването и се предотвратява прегряването. С времето обаче то губи своите смазочни свойства и може да се замърси с примеси и отпадъци, като това може да повреди двигателя.

Последствия от използването на старо или некачествено масло

Използването на старо или некачествено може да доведе до сериозни последствия за автомобила, от които – преждевременно износване на двигателя, повишено потребление на гориво и дори сериозни скъпоструващи повреди.

Разнообразие от услуги за смяна на масло в OnDrive

В OnDrive предлагаме широка гама от услуги, които отговарят на нуждите на различните превозни средства и техните спецификации. А ето и подробности за всички свързани услуги: 

Смяна на масло във Варна до 20 минути - Изображение 2

Смяна на масло в двигателя

Двигателят е основният компонент в една кола и изисква специална грижа. В нашия сервиз използваме само най-добрите марки, за да гарантираме оптималната му работа и дълъг живот.

Смяна на масло на автоматична скоростна кутия

Автоматичната скоростна кутия изисква специална течност, която осигурява плавно и ефективно превключване на скоростите. Работим със специално формулирани за тази цел висококачествени предложения на пазара.

Смяна на масло на ръчна скоростна кутия

Ръчната скоростна кутия има свои специфични изисквания. Продуктите, които залагаме, предоставят отлично смазване и предотвратяват износването на зъбните колела.

Смяна на масло в хидравличната система

Хидравличната система се нуждае от специална течност, за да функционира правилно системата, с каквото разполагаме в OnDrive.

Смяна на масло в раздатъчна кутия

Раздатъчната кутия предава мощността от двигателя до колелата. Затова е важно да се слагат единствено качествени продукти.

Смяна на масло във Варна до 20 минути - Изображение 3

Смяна на масло в диференциала

Диференциалът позволява на колелата да се въртят с различна скорост, което налага необходимостта от добре подбрани продукти за този компонент.

Защо клиентите избират нас за смяна на масло?

Клиентите ни ценят нашия професионализъм, бързина и качество, поради което сервизът ни се е доказал като надежден партньор в тази специфична сфера. Ние предлагаме смяна на масло само за 20 минути!

Професионализъм и качество на предлаганите услуги

В Ondrive сме посветени на предоставянето на висококачествени услуги. Нашите специалисти имат много добра техническа подготовка и опит в областта на автомобилните дейности. Също така, за всяка извършена смяна, предоставяме бонус – безплатна диагностика на окачването на автомобила.

Смяна на масло във Варна до 20 минути - Изображение 4

Бързина и удобство при обслужване

Ние разбираме, че времето е ценно. Затова предлагаме бързи и удобни услуги, които отговарят на нуждите на всеки клиент. Разполагаме с необходимите консумативи на склад. Процедурата се извършва в рамките на 20 минути, като през това време клиентите ни може да изчакат в уютния ни офис, където да изпият чаша кафе.

Как да запазите час за смяна на масло онлайн?

Запазването на час може да се направи бързо и лесно онлайн. Само следвайте стъпките на нашия уебсайт и сте готови. Освен това, може да позвъните и на посочения телефон на сайта, в случай че имате допълнителни въпроси или нужда от консултация.

Отзиви от нашите клиенти
Александр

04.01.24

След смяната на маслото в OnDrive, колата ми работи по-плавно от всякога. Бързо и ефективно обслужване!

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!