Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Политика за защита на личните данни

Фирма ОнДрайв ООД, регистрирана в България, се ангажира със защитата на личните данни на своите клиенти и посетители на уебсайта https://ondrive.bg. Настоящата политика за защита на личните данни обяснява как обработваме и съхраняваме Вашите лични данни във връзка с предоставяните от нас услуги за сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси.

Обработваме Вашата информация единствено въз основа на Общия регламент на приложимото законодателство, по-известно като GDPR и спрямо Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД).

I. Какви лични данни събираме

Личните данни са цялата информация, която се отнася до идентифицирано или подлежащо на идентифициране физическо лице, например имена, адреси, телефонни номера или имейл адреси, които са израз на самоличността на дадено лице.

  1. Контактна информация: Включва Вашето име, адрес, телефонен номер и имейл адрес.

  2. Информация за МСП: Регистрационен номер, марка и модел на автомобила.

  3. История на обслужване: Детайли относно извършените сервизни услуги и ремонти при нас.

  4. Информация, събрана чрез уебсайта: Това може да са IP адреси и поведение на потребителите.

II. Цели на обработката

Обработваме Вашите лични данни за следните цели:

  • осигуряване на качествено обслужване;

  • комуникация с клиенти относно услугите, които предлагаме, както и отговор на потребителски запитвания в рамките на формуляр за контакт;

  • управление на клиентски заявки и запитвания;

  • подобряване на уебсайта и услугите, които предлагаме;

  • самостоятелна реклама и такава от трети страни;

  • пазарни проучвания и измерване на обхвата в рамките на разрешеното от закона или основано на съгласие.

III. Използване на “бисквитки”

„Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се завръща отново на Уебсайта. Някои „бисквитки“ имат и по-специфично приложение, като например да запаметяват потребителското поведение на сайта и да улесняват потребителя при ползването на Уебсайта.

  1. Видове “бисквитки, които използваме:

    1. строго необходими “бисквитки” – тези бисквитки са задължителни за функционирането на уебсайта и не могат да бъдат изключени;

    2. функционални “бисквитки” – подобряват функционалността и персонализацията на сайта;

    3. аналитични “бисквитки” – този тип събират анонимна информация за начина, по който посетителите използват сайта.

    4. рекламни “бисквитки” – те се използват за предоставяне на реклами, които са по-релевантни за вас.

  2. Управление на “бисквитките”

Може да контролирате и управлявате “бисквитките” чрез настройките на Вашия браузър. Имайте предвид, че пълната забрана на използването на всички „бисквитки“, може да рефлектира върху функционалното представяне на сайта, неговата ефективност и достъпването на определена информация.

IV. Инструменти и приложения

1. Google Maps

Използването на Google Maps е в интерес на лесното извличане на местата, изброени от нас в уебсайта. Това представлява преобладаващ легитимен интерес от наша страна по смисъла на чл. 6, параграф 1, буква е) на ОРЗД.

2. Google Analytics

За анализ на потребителското поведение, създаване на псевдонимни потребителски профили, обогатяване с информация, специфична за целевата група на псевдонимни потребителски данни, предоставена от Google, пренасочване, тестване на поведението на потребителя, проследяване на реализациите във връзка с Google Ads.

3. Google Tag Manager

Администриране на уебсайт маркери чрез потребителски интерфейс и интегриране на програмни кодове в нашите уебсайтове.

4. Google Ads

Поставяне на реклами, ремаркетинг, проследяване на реализациите.

5. Приставки за социални медии

Сайтът използва Social Plugins на социалните мрежи Facebook и Instagram, които също може да използват "бисквитки" и активни модули.

6. Google reCAPTCHA

В определени случаи използваме услугата reCAPTCHA, за да гарантираме подходяща сигурност на данните за използването на контактни формуляри. Тя служи за разпознаване дали въвеждането е направено от физическо лице, или е извършено чрез машинна или автоматизирана обработка. Това представлява преобладаващ легитимен интерес от наша страна по смисъла на член 6, пар. 1, буква е) на ОРЗД. За тази цел се прилагат правилата за защита на данните при отклонения на Google LLC.

7. Viber и Whatsapp

В някои случаи, чрез тези приложения осъществяваме контакт с потребителите на нашия уебсайт, заявили изрично този метод на комуникация.

V. Споделяне на данни

Възложили сме на външни доставчици на услуги задачи като маркетингови услуги, управление на договори, програмиране, хостинг на данни и горещи телефонни линии. Упражнява се редовен контрол спрямо дейността на тези доставчици на услуги, особено по отношение на грижливото отношение и защита на личните данни, съхранявани от тях. Всички те са задължени да запазват поверителност и да съблюдават законовите разпоредби.

Във всички други случаи, личните данни може да бъдат споделяни с трети страни само в случай на законово изискване или по заповед на съда.

VI. Мерки за сигурност

Прилагаме всички необходими технически и организационни мерки за защита на Вашите лични данни от неправомерен достъп, разкриване, загуба или унищожение.

VII. Права на субектите на данни

Имате право да получите от нас потвърждение дали личните Ви данни се обработват, или не и, ако е приложимо, да получите достъп до тях. Също така, Вие имате право още да:

  • искате достъп до своите лични данни;

  • поискате коригиране на неточни или непълни данни;

  • възразите срещу обработката на Вашите данни;

  • поискате ограничаване или изтриване на личните ви данни.

VIII. Съхранение на данни

Личните данни се съхраняват за период, необходим за изпълнение на целите, за които са събрани.

IX. Промени в политиката

ОнДрайв ООД си запазва правото да актуализира настоящата политика за защита на личните данни. Всички направени промени ще бъдат публикувани на нашия уебсайт.

X. Контакти

За въпроси относно настоящата политика или Вашите лични данни, моля свържете се с нас на адрес: гр. Варна, р-н Младост, ул. Христо Смирненски, 29 или на телефон: +359 87 531 32 39.

Ако считате, че начинът, по който обработваме Вашите данни нарушава разпоредбите за защита на лични данни или че правата Ви са били нарушени, може да се обърнете към компетентния административен орган за Вашата страна. Надзорният орган в Република България е Комисията за защита на личните данни.

Запази час сега


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

image