Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

За нас

Ние сме екип от специалисти, предлагащи бърза смяна на масло и цялостна поддръжка на вашия автомобил.

Ето защо OnDrive е вашият най-добър избор

Фокус към клиента 

Нашите клиенти ни ценят не само заради бързината ни в обслужването на автомобилите, но и заради нашата честност и почтеност. За нас е много важно всеки клиент да остане доволен и да може да ни препоръча на приятели.

Незабавно обслужване на автомобила Ви

Ние ще сменим маслото на вашия автомобил само за 30 минути, спестявайки ви ценно време.

Пълна поддръжка 

Ние не само сменяме двигателно и трансмисионно масло, но и сменяме всички технически течности и филтри във вашия автомобил.

Оригинални материали

За да гарантираме качеството и надеждността на вашия автомобил, ние използваме само оригинални масла и филтри, предоставени от официални дистрибутори.

Богат опит

Ние от OnDrive имаме над 12 години опит в сектора на автомобилните услуги и знаем как да осигурим най-добрата грижа за вашия автомобил.

Клиентска стая 

Тук можете да се отпуснете, доверявайки ни грижата за вашия автомобил. Комфортът на нашите клиенти е важен за нас, затова нашата стая е оборудвана с климатик, удобни дивани, телевизор, както и минибар със студени напитки и безплатно кафе.

Удобен час 

Ние правим всичко възможно, за да направим обслужването на вашия автомобил възможно най-удобно. Можете да си запазите час при нас по телефона или през сайта ни.

 

Когато изберете OnDrive, вие избирате не просто услуга, а изживяване, което съчетава бързина, надеждност и комфорт при обслужването на вашия автомобил. Ние се грижим за вашия автомобил като за наш, а нашата гаранция е безкомпромисното качество на услугата.

Нашият екип
За нас - Собственик Димитър
Димитър
Собственик
За нас - Монтьор Станчо
Станчо
Монтьор
Запази час сега


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

image