Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на масло в двигателя във Варна

Цена за труд от

30 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на масло в двигателя във Варна

Подмяната на маслото в двигателя е една от най-важните регулярни процедури, която гарантира оптималната работа на автомобила. Тя играе ключова роля за поддържането на двигателя в добро състояние, като по този начин предотвратява евентуални повреди и съответно скъпи ремонти.

Защо е необходима смяната на масло в двигателя?

Тя е особено важна за поддържането на двигателя на автомобила в оптимално състояние. Не само че го предпазва от преждевременно износване, но и осигурява ефективната и безпроблемна работа на автомобила. Маслото играе ключова роля в смазването на двигателните части, което предотвратява триенето и износването на металните компоненти. Също така, помага за предотвратяване на козорията, както и за охлаждането и почистването на двигателя. 

Интервалът за подмяна при различните превозни средства варира, но обикновено се препоръчва това да се прави при изминаване на около 10000 километра в зависимост от марката и модела.

Какво значи качествена смяна на масло в двигателя?

При тази дейност не е достатъчно просто да се презареди с ново. Важно е също така да се използва правилният тип, който отговаря на спецификациите на съответния автомобил.

Важността на правилната смяна на масло

Правилната подмяна гарантира, че двигателят ще работи гладко и няма да се износи преждевременно. Тя не само предпазва от възможни повреди, но и осигурява по-добра работа и по-голяма горивна икономичност.

Какво включва нашата услуга?

Нашата услуга включва използването на висококачествени масла и филтри, които са предназначени за конкретния автомобил. В OnDrive работим единствено с марки като Castrol, Shell, MOTUL и Mobil Motor Oils, като поддържаме всички консумативи на склад, а процедурата в нашия сервиз отнема не повече от 20 минути.

Ценови опции и пакети за смяна на масло

Предлагаме различни пакети и ценови опции, които отговарят на нуждите и бюджета на всеки клиент, като гарантираме отлично качество на услугата. Цените започват от 30 лева, а колкото повече услуги са включени в пакета, толкова по-изгодна става офертата.

Процедура за поръчка и записване

Записването за тази услуга е лесно и удобно чрез нашия онлайн формуляр, но може да осъществите запазване на час и по телефон, който е посочен в сайта. Нашите специалисти са на разположение, за да ви консултират и да отговорят на всички ваши въпроси.

Отзиви от клиенти за смяната на масло в двигателя

  • "Работят бързо и качествено. Препоръчвам ги на всеки, който търси в кой сервиз да закара колата си" – Карина, 34 години

  • "Всеки път ходя в този сервиз за обслужването на колата ми. Там не само, че си вършат професионално работата, но и винаги получавам отлично обслужване и доста добри съвети за поддръжката." – Ивана, 29 години

Често задавани въпроси

Защо смяната на маслото в двигателя е от съществено значение за моя автомобил?

Редовната смяна на маслото е от решаващо значение за поддържане на ефективността и дълготрайността на двигателя. Прясното масло осигурява правилно смазване, намалява триенето и помага за разсейването на топлината, като по този начин предотвратява износването на двигателя и потенциалните повреди.

Как да разбера кой тип масло е подходящ за моя автомобил?

Най-добрият тип масло за вашия автомобил обикновено е посочен в ръководството за експлоатация. Това включва препоръчителния вискозитет на маслото и дали се предпочита синтетично или конвенционално масло в зависимост от конструкцията на двигателя на вашия автомобил. Ако все пак не сте запознати, ние от OnDrive знаем кой тип масло е най-добрият за вас.

Какви са признаците, че автомобилът ми се нуждае от смяна на маслото по-рано от предвиденото?

Признаците, че може да се нуждаете от по-ранна смяна на маслото, включват светлинен индикатор за смяна на маслото или контролен индикатор на двигателя на таблото, шум от двигателя, тъмно и замърсено масло или забележимо намаляване на производителността на двигателя.

Мога ли да шофирам малко по-дълго от препоръчителният интервал за смяна на масло?

Удължаването на времето между смяната на маслото може да доведе до допълнително натоварване на двигателя, което може да доведе до повишено износване, намалена ефективност и по-висок риск от повреда на двигателя. Най-добре е да се придържате към планираният интервал за смяна на маслото.

Колко време отнема услугата за смяна на масло в двигателя в OnDrive Варна?

Обикновено смяната на моторно масло във Варна с OnDrive отнема 20-30 минути. Тази продължителност може да варира в зависимост от типа на автомобила и доставчика на услугата.
Отзиви от нашите клиенти
Богдан

02.01.24

Изключително доволен съм от смяната на маслото в двигателя от OnDrive. Професионализъм и качество!

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23