Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на пружина на окачването във Варна

Цена за труд от

40 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на пружина на окачването във Варна

Пружините на окачването са важен компонент за поддържането на правилната височина на превозното средство, като те осигуряват необходимата стабилност и комфорт при шофиране.

Ролята на пружините в общата безопасност на автомобила

Пружините на окачването са ключови за:

  • подобряване на управляемостта – гарантират, че автомобилът остава стабилен и управляем във всякакви условия;

  • осигуряване на комфорт – омекотяват ударите от дупки и други пътни неравности, предотвратявайки директното им предаване до купето и пътниците;

  • оптимална взаимодействие с амортисьорите – синхронизираната работа между пружините и амортисьорите подобрява общата издръжливост и ефективност на колата.

Пружините на окачването играят важна роля за общата безопасност и производителност на превозното средство. С времето обаче те губят свойствата си поради ред причини, включително интензивността на натоварване. Поддържането на тези компоненти в оптимално състояние е съществено за гарантиране на безопасно и плавно возене.

Как да разберете, че е време за смяната им?

Знаците, които показват необходимостта от смяна на пружините, са ясни и не трябва да се игнорират, тъй като от тях зависи безопасността на вашето превозно средство. Не пренебрегвайте следните сигнали:

  • промяна във височината на автомобила – ако забележите, че колата ви е по-ниска от едната страна, това често указва проблем с пружината на лява или дясна ос;

  • необичайни звуци – скърцане или други шумове при преминаване на неравности може да бъдат признак за износване или счупване на компонентите;

  • проблеми при управлението – трудности при управление, особено в завои, също са сигнал за износени пружини.

Навременното разпознаване на симптомите за износване или повреда е критично за поддържането на сигурността и ефективността на превозното средство. Ако забележите някой от гореизброените, е важно да предприемете действия за тяхната проверка и смяна, за да избегнете по-сериозни проблеми с управлението и стабилността на автомобила.

Защо да изберете OnDrive за смяната на пружини?

В нашия автосервиз OnDrive Варна предлагаме пълна диагностика и смяна на предни и задни пружини. Използваме съвременни методи и оборудване за гарантиране възстановяване на характеристиките на целия комплект от свързани елементи на ходовата част до нивото, зададено от производителя.

Избирайки нас, вие се доверявате на висококвалифицирани техници, които разбират в дълбочина спецификите на различните автомобили. Използваме само сертифицирани части, които отговарят на оригиналните стандарти. Предлагаме прозрачни цени в рамките на 2-3 минути, без скрити такси. Освен това, всички смени се обезпечават с гаранционен срок за извършената услуга.

За повече информация и за запазване на час за диагностика и смяна, моля, свържете се с нас директно на телефон +359 87 541 96 50 или заявете час онлайн. Автосервизът ни се намира на адрес Варна, бул. Хр. Смирненски 29.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23