Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на шарнир във Варна

Цена за труд от

40 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на шарнир във Варна

Шарнирът е основен компонент в автомобилната конструкция, осигуряващ връзката между двигателя и колелата, като по този начин участва активно в предаването на въртящия момент. Известен също като "граната" поради своята специфична форма, той играе важна роля в управлението и стабилността на автомобила.

По какво се разбира, че се налага смяна на шарнирите?

За да разберете, че се налага смяна на шарнирите на вашето превозно средство, е важно да сте наясно с типичните симптоми и признаци, които тези важни компоненти издават при износване или повреда. Какви са те?

 • почукване и вибрации – един от най-значимите индикатори за проблем са почукването и вибрациите, които усещате във волана. Тези симптоми често приличат на тези, които се появяват при износени накладки;

 • шумове при завои – ако чувате скърцане, тракане или други неприятни звуци, особено при правене на завои, това може да е знак, че шарнирите са сериозно повредени и изискват незабавна смяна;

 • занасяне на автомобила – нередностите в поведението на автомобила при завои и други маневри може да бъдат предизвикани от неизправност на тези компоненти. Това води до загуба на контрол, което е изключително опасно при шофиране;

 • неравномерно износване на гумите – един от ясните индикатори за проблеми е неравномерното износване на протектора на гумите, което показва, че колелата не са правилно изравнени поради дефектен шарнир;

 • свободно движение на колелото – в критични случаи, когато е тотално разрушен, може да се наблюдава свободно движение на колелото, което води до пълна загуба на управление на автомобила.

Редовният визуален оглед на шарнирите и по-специално на гумения защитен маншон е съществен за ранното откриване на проблеми. Гуменият маншон предпазва шарнира от външни замърсители като песъчинки и прах. Ако маншонът е скъсан или напукан, това може бързо да доведе до увреждане на шарнира и необходимост от неговата смяна.

Как се извършва смяната на шарнири в OnDrive?

Процесът на смяна на шарнири в нашия автосервиз OnDrive гарантира максимално ефективност. Той включва:

 1. Диагностика

  Използвайки съвременни технологии и опита на нашите техници, ние успяваме точно да определим състоянието на шарнирите и необходимостта от тяхната смяна.

 2. Подмяна

  След като идентифицираме нуждата от подмяна, извършваме тази процедура, като използваме само най-качествените части.

 3. Тестване

  След приключване на ремонтните дейности, автомобилът се тества за да се уверим, че всички нови компоненти и болтове са на място и функционират коректно, осигурявайки нужната безопасност и комфорт.

Смяната на шарнири при нас не само подобрява управлението на вашата кола, но и спомага за предотвратяване на по-скъпи ремонти в бъдеще.

Защо да запазите час за смяна на шарнири в OnDrive Варна?

Изборът на OnDrive за смяна на шарнири във Варна ви осигурява достъп до услугите на висококвалифициран екип, който разполага с богат опит и експертиза и то на достъпна цена. Нашите механици имат богат опит с различни марки автомобили, включително Мерцедес, Ауди, Пежо, Фолксваген.

Освен това, ние предлагаме гаранция за качествено изпълнение на всяка услуга, персонализиран подход към всеки клиент и професионален съвет спрямо неговите нужди, както и бързо и ефективно обслужване.

Не чакайте симптомите да се влошат – обадете ни се на телефон +359 87 541 96 50 или запазете час за диагностика и смяна онлайн. Намиране се на удобна локация – Варна, бул. Хр. Смирненски 29. Нашата цел е да ви помогнем да поддържате вашата кола в оптимално състояние с максимална ефективност и безопасност.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23