Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на полуоска във Варна

Цена за труд от

40 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на полуоска във Варна

Полуоските са основният елемент, който предава въртящия момент от диференциала до колелата, осигурявайки правилното и ефективно задвижване на превозното средство.

Индикации за нужда от смяна на полуоска

Ето някои ключови индикации, които показват, че вероятно е необходима смяна на полуоската:

  • интензивни вибрации и треперене – често първият знак е усещането за вибрации или треперене, особено при ускорение. Това обикновено се дължи на износени лагери, които вече не може да осигурят стабилен баланс на полуоската. Ако тези вибрации не се адресират навреме, има вероятност да причинят допълнителни повреди на превозното средство;

  • необичайни шумове при завиване или ускорение – лошите лагери, износените карета или втулките може да произведат необичайни или стържещи шумове, особено, когато автомобилът прави завой или ускорява. Тези шумове са предупредителен знак, че полуоската може да се нуждае от проверка и смяна;

  • треперене на волана – наблюдаването на треперене на волана при ускорение или спиране може да бъде индикация за проблеми в полуоските. Този симптом показва, че динамичното равновесие на задвижващата система е нарушено;

  • проблеми при завиване – ако усетите, че автомобилът се затруднява при завиване или управлението изглежда нестабилно, това може да е знак за сериозен проблем с полуоските. Този признак изисква незабавно внимание, тъй като може значително да засегне управлението и безопасността на колата.

Ако наблюдавате някой от тези признаци, е важно да действате бързо. Обръщането към квалифициран механик или сервиз е критично за точната диагностика и решаването на проблема.

Прецизна смяна на полуоска в автосервиз OnDrive

Подмяната може да се окаже необходима поради износване или повреда, следствие на интензивната употреба на автомобила. В автосервиз OnDrive предлагаме висококачествени услуги по смяна, като всяка стъпка от процеса е изпълнена с прецизност и внимание към детайла.

Правим проверка на главината и състоянието на съществуващата полуоска както и оценка на нуждите от подмяна. Също така, предоставяме консултации за най-подходящия тип полуоска за конкретния модел. След това, извършваме прецизен монтаж на новата част, гарантиращ безопасност и отлична производителност на автомобила.

Нашият екип от опитни специалисти е обучен да обръща специално внимание на всички ключови аспекти при смяната, за да гарантираме надеждността на вашия автомобил.

Наред с всички изброени предимства – осигуряваме прозрачност, конкурентни цени и гаранция за качество за всяка извършена услуга.

Намираме се на адрес Варна, бул. Хр. Смирненски 29. Запазете час на телефон +359 87 541 96 50 или онлайн през контактната ни форма.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23