Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на амортисьори във Варна

Цена за труд от

60 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на амортисьори във Варна

Амортисьорите са важни компоненти на окачването на всяко превозно средство, играейки решаваща роля в общата безопасност, стабилност и комфорт при шофиране.

Тяхната основна функция е да управляват и намаляват вибрациите на превозното средство, като същевременно поддържат колелата в непрекъснат контакт с пътната настилка. Това е от съществено значение за контрола над автомобила, особено при шофиране върху неравности и непредвидими пътни условия.

Какви са симптомите, че е време за смяна на амортисьорите?

Разпознаването на правилния момент за смяна на амортисьорите е ключово за поддържането на безопасността и комфорта на вашето превозно средство. Обикновено издържат около 80 000 км, но този показател може да варира в зависимост от условията на шофиране и качеството на пътя. Най-очевидните индикатори, че е време за смяна, включват:

 • наличие на теч – един от най-ясните признаци за тяхната повреда е видимото изтичане на течност или газ. Това обикновено се забелязва под формата на мокри петна или капки върху самите амортисьори или около тях. Течността помага за амортизацията и ако започне да изтича – ефективността на амортисьорите се намалява значително;

 • шумове при движение – ако чувате чукане или блъскане от задното окачване, особено по време на движение, това може да бъде знак за износване или повреда на амортисьорите. Тези шумове обикновено са резултат от неизправност на вътрешните компоненти;

 • проблеми с управлението – трудности при запазването на изправно движение и лакатушкане на задната част при вземане на завои са сериозни индикации, че може да не функционират правилно. Тези проблеми с управлението може да направят шофирането опасно;

 • забележимо трептене при малки неравности – в нормално състояние, те трябва да обработват трептенията от неравности на пътя, осигурявайки гладко и стабилно шофиране. Ако усещате всеки малък неравен асфалт, това може да е знак, че амортисьорите са в лошо състояние и е необходима тяхната подмяна.

Извършването на регулярна проверка е жизненоважно за безопасното управление на вашия автомобил, като се препоръчва тя да се извършва на всеки 20 000 км.

Какво включва процесът на смяна на амортисьорите в OnDrive?

Процесът на смяна включва няколко ключови стъпки, които гарантират възстановяването на функционалността на ходовата част и подобряването на общата управляемост на автомобила. Как процедираме?

 1. Диагностика

  Началната стъпка включва задълбочена диагностика, за да се определи състоянието на текущите амортисьори и нуждата от тяхната смяна.

 2. Демонтаж

  Следващата фаза е премахването на старите, като се внимава да не се нарушат останалите компоненти на окачването.

 3. Монтаж на новите амортисьори

  Новите предни и задни амортисьори се монтират с точност, като се използват само най-качествените части, без значение дали става въпрос за Мерцедес, Ауди, Опел, VW Пасат, Голф, BMW или друга марка.

В OnDrive се стремим да предлагаме конкурентни цени и високо качество на услугите.

Смяна на амортисьори в автосервиз OnDrive Варна

За удобство на нашите клиенти, предлагаме бързо и лесно запазване на час за извършване на услугата онлайн чрез нашата уеб страница или на телефон +359 87 541 96 50. Може да ни посетите и директно на място на адрес Варна, бул. Хр. Смирненски 29.

Не отлагайте проверката и поддръжката на вашата кола. Своевременната смяна може значително да повиши управляемостта и безопасността на вашето превозно средство. Посетете ни и ние ще се погрижим за вашата кола с професионализъм и внимание към всеки детайл.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23