Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на тампони стабилизираща щанга във Варна

Цена за труд от

40 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на тампони стабилизираща щанга във Варна

Смяната на тампони стабилизираща щанга е не просто рутинна поддръжка, а инвестиция в безопасността и производителността на вашето возило. Смяната на тези компоненти осигурява намаляване на вибрациите, шума и скърцането, които може да възникнат при износването.

Тампоните на стабилизиращата щанга са изработени от висококачествени материали, които поглъщат вибрациите и намаляват шума. Техните основни функции са да поддържат окачването стабилно и да предотвратяват директен контакт между металните части, което би довело до по-бърза амортизация.

Какви са предимствата от редовната подмяна на тампони стабилизираща щанга?

Навременната подмяна е от съществено значение за поддържането на вашата кола в оптимално състояние. Ето защо е необходима:

  • подобрено управление – новите тампони възстановяват и оптимизират връзката между окачването и каросерията на автомобила, осигурявайки по-точно управление и стабилност на автомобила;

  • намаление на износването – редовната смяна на на тампони стабилизираща щанга предпазва други компоненти на ходовата част от преждевременно износване;

  • увеличен комфорт – качествените части значително намаляват възприеманите вибрации и шумове при движение, осигурявайки по-комфортно пътуване.

Смяната на износени тампони стабилизираща щанга не само увеличава комфорта и безопасността при шофиране, но и спомага за предотвратяване на по-големи и скъпи ремонти в бъдеще.

Защо да изберете автосервиз OnDrive?

В OnDrive предоставяме експертно обслужване с гарантирано качество. Също така, техниците ни са обучени да диагностицират и отстраняват всякакви проблеми, а самата смяна се извършва бързо и ефективно.

Използваме само най-добрите втулки и компоненти за всеки автомобил, гарантирайки дълготрайност и стабилност на окачването. Освен това, предлагаме конкурентни цени за нашите услуги, правейки поддръжката на превозното средство бюджетна и ефективна за всички клиенти.

Запазете час онлайн или на телефон +359 87 541 96 50 и се насладете на по-тихо, по-стабилно и по-комфортно шофиране. Адресът ни е Варна, бул. Хр. Смирненски 29.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23