Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
Сервизно обслужване на леки автомобили и микробуси
|

Варна, бул. Хр. Смирненски 29

|

Пн-Нд 9:00 - 18:00

|

Смяна на лагер на главина във Варна

Цена за труд от

80 BGN

Бонусите ще бъдат кредитирани

+5 бонуси

Записване за услуга


Благодарим Ви! Заявката беше успешно изпратена, ще се свържем с Вас в най-кратък срок!

Цената на услугата може да варира в зависимост от годината на производство и километрите на вашия автомобил.

избираме само най-доброто arrow

motul
mobile
shell
castroll
Смяна на лагер на главина във Варна

Лагерите на главината играят ключова роля относно функцията и безопасността на автомобилите. От тяхното състояние зависи въртенето на колелата, което е съществено за гладкото и ефективно управление на всяко превозно средство.

В допълнение, те са отговорни за минимизирането на вибрациите по време на движение, осигурявайки комфорт на пътниците и предпазвайки други важни компоненти на окачването и спирачните дискове от преждевременно износване.

Кога е необходима смяна на лагер на главина?

Ето кои са основните признаци, които показват нужда от смяна на лагер на главина:

  • звукови сигнали – един от най-ясните индикатори за износване на лагера е силният стържещ или виещ звук, който обикновено се усилва с увеличаване на скоростта. Тези звуци може да се появят при завъртане на колелата или при всякакви скорости. Обикновено шумовете са доловими от предните колела, където тежестта и натоварването са по-големи;

  • визуална и физическа проверка – когато автомобилът е вдигнат, опит за разклащане на колелото може да разкрие значителен луфт в главината, което е ясен знак за износване на лагерите. Също така, забележими белези на повреда на семеринга при свалено колело също подсказват, че може да са в лошо състояние;

  • функционални проблеми при шофиране – износените лагери може да доведат до усещане за нестабилност при управление, особено при завиване или изменение на скоростта. Прекомерното износване може да доведе до нагряване на материала от който е изработен лагерът, поради което в крайна сметка да се стигне до блокиране или дори до счупване на главината.

За да избегнете сериозни последствия, е важно да не пренебрегвате тези признаци и редовно да проверявате състоянието на лагерите на вашето превозно средство, за да се извърши навременна подмяна.

Предимства от професионалната смяна на лагери на главината в OnDrive

Изборът на автосервиз OnDrive за смяна на лагер на главина гарантира не само качество и надеждност, но и предоставя редица ползи.

Механиците ни разполагат с години опит и специализирано обучение за работа с различни марки и модели автомобили. Освен това, използваме само сертифицирани резервни части при смяна, които удължават живота на вашето превозно средство и подобряват неговата производителност.

Също, предоставяме точно и бързо диагностициране на проблемите на достъпни цени, което осигурява ефективен и бърз ремонт.

Свържете се с нас на телефон +359 87 541 96 50 или заявете час за смяна онлайн при нужда от професионална диагностика и ремонт, за да се наслаждавате на безпроблемно шофиране. Ще ни откриете на адрес Варна, бул. Хр. Смирненски 29.

Оставете вашия коментар


Благодарим Ви! Вашият коментар е изпратен успешно!

Отзиви от нашите клиенти
BSEZC Cluster

12.07.23

Krasimir Lesidrenski

10.07.23

Yuri Nikolov

07.07.23

Елена Нетронина

28.06.23

Мартин Стоянов

21.06.23

Veselina Stoykova

09.05.23

Martin Georgiev

01.05.23

Ruen Stoilov

28.04.23